söndag 15 november 2015

Bilservice av högsta klass!


 Sponsrat inlägg
Hos CarCareService i Norrtull, Stockholm finns allt du kan tänka dig inom bilservice och bilvård. Car Care Service är experter på bilrekond, billackering och plåt, däckhotell och däckservice – där ibland t.ex. däckbyte av vinterdäck och liknande– samt service på alla bilmodeller. Dessutom har Car Care Service hela 4,6 i betyg av fem av sina kunder. Men det är inte konstigt att deras betyg är högt eftersom dem erbjuder förstklassig bilserice. Ta bara ett sådan exempel som biltvätt. Under en biltvätt hos Car Care Serivce blir din bil skonsamt och varsamt handtvättad för ett utmärkt resultat.


Jag måste nog också berätta lite närmare om det däckhotell som Car Care Service erbjuder. Det är precis vad det låter som, en plats där du tryggt kan förvara sina däck. Om du vill att dina däck ska hålla så länge som möjligt måste de förvaras under rätt förhållanden, något som tar plats och dessutom tid. Dina däck är försäkrade och lufttrycket kontrolleras när du väljer att förvara dem på Car Care Service. Dessutom ingår också: hjulskifte, kontoll av mönsterdjup, kontroll av fälgar, kontroll av däck och tvätt. Så när du ska sätta på dina vinterdäck i år kanske det vore smart att lämna in sommardäcken! Och om du ändå är i området kan du ju såklart också göra ditt däckbyte hos Car Care Service.

Men däckbyte, däckhotell och biltvättar är som sagt var inte den ända form av bilservice du kan få hos Car Care Service. Om du vill ge din bil lite verklig omsorg kan du alltid komma förbi för en bilrekond. I en hel rekond ingår: heltvätt, helpolering, lagning av stenskott och mindre repor med lackstift. Men såklart finns det andra alternativ som utvändig rekond och liknande för att möta dina behov.


För att du som kund ska få den bästa bilvård möjlig används bara produkter av högsta kvalité. Personalen är alltid positiva och hälpsamma och priserna är riktigt bra. Car Care Service idag är fortfarande i samma lokaler i Norrtull, Stockholm, som vid starten för tretton år sedan. Under sina många år av erfarenhet har de också haft många, mycket nöjda kunder. Så om du känner att du verkligen vill uppleva nybilskänslan med din bil igen, sväng förbi Car Care Service!