torsdag 8 oktober 2015

Montageanvisningar hos Tätskiktsakademin!

Sponsrat inlägg

Dagens inlägg handlar om Tätskiktsakademin.se och deras montageanvisningar. Jag tänkte berätta lite om vad de gör, vad det är för något och varför jag rekommenderar alla er där ute att söka er till dem.

Montageanvisningar hos Tätskiktsakademin! 

Okej, så låt mig börja med att säga att hos Tätskiktsakademin kan du gå kurser och de kurser i montageanvisningar jag kommer prata om idag kan tas både online och som en hands-on kurs, vilket nu passar dig bäst. Det finns också ett alternativ för dig som kanske haft en längre paus och behöver gå igenom det hela igen. Man kan läsa om alla olika kurser på deras hemsida och  om du som sagt haft en längre paus men vill ta upp det hela igen kan du välja "Fräscha upp minnet". I själva kategorin om montageanvisningar på hemsidan finns det då alltså tre olika sorters kurser att välja mellan, "online", "hands-on" eller "fräscha upp minnet". För att läsa ännu mer om dem, vänligen besök hemsidan då jag bara går igenom de olika alternativen lite lätt. Sedan är valet upp till dig vilket alternativ som kommer passa dig bäst.

Kurserna går alltså att läsa i grupp under utvalda undervisningstillfällen men om du väljer att läsa online är det alltså individuellt. Om du väljer att läsa individuellt via nätet - online alltså - kan du använda dig av kursen för att både fräscha upp minnet men också fördjupa dig.Vart kan då de här kurserna om montageanvisningar leda dig någonstans? Först och främst får du en hel del kunskap om b.la. tätskikt (exempel på vad följer lite längre ner). De här kurserna är framtagna av Tätskiktsakademin som utformat en kurs som följer leverantörernas och AMA:s riktlinjer vilket är bra, då vet du att kunskaperna kan komma till nytta och det finns en mening med vad du lär dig.

När du genomgått både de teoretiska och praktiska kurserna inom montageanvisningar som är nödvändiga kan du också kalla dig auktoriserad T-Team entreprenör. Då, när du väl fått den titeln innebär det att du från och med nu också har tillgång till Tätakademins alla onlinekurser. De kurserna kan du använda för att kanske fräscha upp minnet eller bara som en hjälpsam genomgång.

Du får jobba med saker som tredimensionella modeller. Genom pedagogisk undervisning får du lära dig om både exponerade tätskikt och inbyggda tätskikt i en interaktiv miljö. Det är helt enkelt det bästa alternativet.

Låter det här intressant och som något för dig kan jag verkligen rekommendera dig att besöka deras hemsida som jag länkade precis i början av inlägget. Där finns all information du kan tänkas behöva men också information om hur du kommer i kontakt med dem.