fredag 4 september 2015

Ett affärssystem för alla företag!

Sponsrat inlägg
(This post is written in Swedish because it's addressed to my Swedish readers but you can translate the post with the help of the translation you find in the left column. This company has a website perfectit.se/en/ in English, so you can still visit!)

Hej! Nu på senaste tiden har molntjänster blivit väldigt vanligt, nästan alla har nog använt sig av Dropbox eller OneDrive. Att det har blivit så populärt är kanske inte så konstigt, molntjänster är väldigt lätt att använda. Jag gillar verkligen att jag med ett enkelt klick kan spara mina viktiga saker på molnet och sedan komma åt dem även från en annan enhet.

Har ni hört talas om perfectit.se? Det är en tjänst som använder sig av den här sortens "molnteknologi". Perfect IT ger dig tillgång till ett molnbaserat affärssystem. Deras hemsida finns på både engelska och svenska, så även mina utländska läsare kan hitta information om deras tjänster där.Perfect IT har utvecklat någonting som kallas för BeX®, det är deras affärs- och retailsystem. Det finns tre olika sorters BeX® tjänster att välja mellan. Ett av alternativen är BeX® Online. Den här tjänsten hjälper dig hantera order, ekonomi, dina inköp och liknande. Om du vill kan du dessutom välja att koppla ihop din BeX® Online med en annan tjänst av perfectit.se som heter BeX®Retail POS. Denna enkelt tillvalda tjänst ger dig möjligheten att hålla koll på hela din butikskassa, det går också att använda i hur många olika butiker du vill.

Är du istället intresserad av att ha en e-handel plattform ska du använda dig av BeX®B2B. Det är tjänsten Perfect IT rekommenderar agenter, externa säljare och fler att använda.


Visste du förresten att två av de största företagen inom barnkläder i Storbritannien och Norge använder sig av Perfect IT? Den har väldigt positiva kundrecensioner och antalet nöjda kunder växer. Det här är tjänsten du vill använda, tänk bara vad smart det är att spara viktiga filer på molnet! På deras händiga flik "Kunder" kan du under översikten hitta företag som alexandalexa, babyshop.se och Face Stockholm.


Hos Perfect IT har dem över 30 års erfarenhet, till tjänsterna med BeX® ingår också hosting, support och underhåll vilket är väldigt händigt. Stöter du på något problem är det helt enkelt bara att kontakta supporten så hjälper de dig att arbeta fram en lösning på problemet. Det här är helt enkelt det självklara valet, gör som flera andra stora företag, välj Perfect IT!