söndag 24 januari 2016

Bra bilvård i Västerås

Sponsored post 

Bra bilvård i Västerås finns att hitta på Lota Bilvård AB, det är ett företag som varit aktivt i 20 år. Kvalité är något som de verkligen håller på, och till rimliga priser dessutom! De erbjuder avancerade biltjänster och strävar efter att uppfylla men helst också överträffa varje kunds olika förväntningar och önskemål. Självklart tar de också hänsyn till biltillverkarnas specifika rekommendationer och använder bar marknadens bästa produkter och redskap. Exempel på några av deras olika tjänster inom bilvård är: rekond, lackskydd, lackförsegling, däckbyte, invändning tvätt och balansering.

Lota Bilvård AB hjälper dig alltså med allt från att byta däck till biltvätt. Men för att bara gå in på det lite närmare kan vi väl börja med att prata lite om däckbyte. Det är nämligen viktigt att du har rätt lufttryck, hålla ett rotationsschema och liknande för att dina däck ska få den optimala livslängden. Att däcken ska hålla länge vill vi ju alla, så därför kan det vara bra att köra förbi Lota Bilvård AB ifall du märker att du har ojämt slitage eller liknande. Där kan du nämligen få hjälp med att byta däck snabbt och säkert, dessutom blir däcken professionellt inspekterade. Såklart kan du också få hjälp med andra problem som balansering och hjultvätt. Och även om du inte bor precis i Västerås tycker jag allt att det ändå är värt att ta sig dit för att få ta en sväng förbi Lota Bilvård AB. Gör det till en dagsutflykt!

När jag ändå nämner hjultvätt så kanske jag också ska skriva om rekond. Det är nämligen en professionell handtvätt, ungefär. Din bil får både utvändig och invändig tvätt så att den blir som ny. Bilens lack vaxas och polleras också för att verkligen få upp den rätta glansen. Och när vi pratar om lack så kan jag ta tillfället i akt och påminna om hur viktigt det är med någon form av lackförsegling. Vaxet hjälper visserligen lite men löses snart upp eller tvättas bort. Då är det därför viktigt att behandla din bil med någon form av lackskydd för att skydda lacken mot smuts och oxidation. Om du är runt omkring Västerås kan du alltid titta förbi Lota Bilvård AB för att få lackskydd på din bil, gammal som ny.