tisdag 12 januari 2016

Snöröjning i Stockholm!

Sponsored post

Visste du att det finns snöröjning i Stockholm? För nu är det vintertider, snön har fallit på många håll i landet, inte minst i Stockholm. Snö är både vit och vacker, men den kan föra med sig en del problem. För många innebär snön att det är dags att skotta men också att det blir väldigt halt för en tid framöver och man måste gå onödigt försiktigt. Men för dig som bor i Stockholm finns Allriv, och dem hjälper dig med alla problem snön kan komma att orsaka.

Allriv kan hjälpa dig med saker som grusleverans som är väldigt praktiskt ifall du behöver en leverans på upp till 1,6 ton av jord, sand eller grus. Även snöröjning och snöskottning går att få hjälp med. Snöskottningen gäller både stora och små ytor och utförs utan tunga maskiner. Du kan lätt få hjälp då Allriv står beredda dygnet runt mellan 1/11 och 31/3. Snöröjningen utförs dessutom av professionella arbetare med lång erfarenhet och Allriv jobbar efter ”Skotta säkert” riktlinjer för kunden och arbetarnas säkerhet. Det finns såklart också möjlighet att få hjälp med snöplogning av Allriv. Om så skulle vara fallet använder de sig vanligtvis av snöslunga, skyffel, snöraka och släde.

När det snöar hamnar också snön på taket, men ibland kan tyngden av snön bli skadlig för taket. Därför kan takskottning vara nödvändigt. Att utföra det själv är inte det säkra alternativet, bättre vore om du ringde efter Allriv. De utför nämligen sin takskottning och takröjning säkert. De som utför takröjningen är licensierade takskottare med rätt utbildning som kan utföra arbetet efter ”Skotta säkert” riktlinjerna.

Som jag tidigare nämnde innebär snö inte bara en hel del skottande. Det kan också behövas något mot halkan. Allriv erbjuder effektiv halkbekämpning. Deras snösmältningsmedel är miljövänligt och mest effektivt runt noll grader men det fungerar ända ner till minus femton grader. Det granulerade snösmältningsmedlet är verksamt mellan 3-5 dygn. Medlet är inte heller aggressivit vilket innebär att du inte behöver oroa dig för att det ska skada husdjurstassar, bilar, skor, vägbeläggning m.m. Den är till och med snäll mot växter och ogräss. Varken frätande, agressiv eller korrogerande.

Om du är mer nyfiken på Allriv och deras tjänster finns all information du kan tänkas behöva på deras hemsida som jag länkade precis i början av texten!