måndag 18 januari 2016

Naprapat i Stockholm


Sponsored post

Naprapatkliniken i Stockholm finns det många olika behandlingssätt för att du ska få bästa möjliga resultat och hjälp. Du kan på Naprapatkliniken få hjälp med allt från migrän och nackspärr till armbågar, höfter och hälsporre. Den som välkomnar dig till kliniken heter Jeanette Lundberg och hon är en legitimerad naprapat som har över trettio års erfarenhet i bagaget. Alltså behöver du inte oroa dig eftersom att hon har både erfarenhet och utbildning.

För att boka tid kan du enkelt gå in på deras hemsida. Där har du möjlighet att boka tid direkt från deras hemsida, gå bara in på fliken som det står tidsbokning på. När du väl kommit dit kan du välja om du vill boka tid på kliniken i Älvsjö eller vid Globen. Du väljer också behandlingsform: naprapati, akupunktur, laserbehandling eller ultraljud-/retströmsbehandling.

Deras öppettider är vardagar mellan 08:00 – 19:00, men det finns också jour för dig som behöver akut hjälp. För dig som är i behov av akut naprapati finns det alltså hjälp att få. Naprapatkliniken erbjuder en jourmottagning som gäller även på helger, just för akuttider. Det finns också kvällsjour under vardagar mellan 16:30 – 20:00.

Visste du förresten också att Naprapatkliniken är medlemmar i Svenska Naprapatförbundet. De har nämligen stor kunskap inom behandling av ischias, hälsporre, o.s.v. När du besöker någon av deras kliniker får du ett snabbt och personlight omhändertagande. Tack vare deras långa erfarenhet blir detta omhändertagande också effektivt. Behandlingen kan också, om det skulle vara nödvändigt, komplitteras med akupunktur, laser, ultraljud och ström.

Så, om du känner dig stel i lederna eller kanske har lite ont i kroppen tycker jag att du ska besöka Naprapatkliniken. De hjälper dig att både behandla och förebygga, allt för ditt bästa. Du behöver inte kunna lokalisera din smärta exakt, du kan nämligen också få hjälp med att lokalisera smärtan till en bestämdpunkt. Och avslutningsvis ska jag väl säga att detta naprapat finns som sagt i Stockholm, Älvsjö och Globen för att vara exakt. Tydliga beskrivningar och adress hittar ni på deras hemsida som jag länkade precis i början av inlägget.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar