torsdag 16 juli 2015

Citiboard - köp och sälj nytt eller gammalt på nätloppis!

Sponsrat inlägg
(This post is written in Swedish because it's adressed to my Swedish readers but you can translate the post with the help of the translation you find in the left column)


Hej allihopa! På den praktiska, lättnavigerade hemsidan Citiboard.se kan man hitta både nya och begagnade saker men också sälja sina egna och tjäna en slant. Det är helt gratis att skapa en annons, allt du behöver göra är att registrera ett konto. Du kan lägga upp annons med eller utan bild och skriva en liten beskrivning till den. Andra kan efter det kommentera under din annons och ställa frågor, lägga bud m.m. Man kan också spara och följa de annonser man själv är intresserad av.

Citiboard kan du köpa saker från användare över hela Sverige men om du vill leta efter annonsörer från ett speciellt område kan du klicka dig fram med hjälp av kolumnen till höger. Det finns också kategorier och underkategorier att leta igenom men man kan också göra en sökning om det är något speciellt man letar efter.

Själv gjorde jag en sökning på böcker eftersom det är någonting jag är intresserad av. Jag sökte i hela sverige och hittade direkt något trevligt. Perfekt att titta igenom den här sökningen/kategorin om man letar efter lite sommarläsning. Oftast ligger många böcker tillsammans i en bild och det är bara att peka ut vilka man vill ha.
 
Böcker för endast 5kr/st! Dom flesta var pocket men jag kan också se några inbundna. Just den här annonsen som du ser på bilden ovanför kommer från Sundsvall.